De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Lessen en Trainingen

!!! LET OP! Het is niet zeker of wij de gepubliceerde planning(en) kunnen realiseren! I.V.M. de regelgeving m.b.t. de Corona pandemie.!!!

Alle groepen zitten vol voor dit seizoen. Het is helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de CWO lessen (jeugd) in 2021!!

Als je zin hebt om lekker te gaan zeilen dan zit je goed bij de ZVB. Vanaf 8 jaar ( eventueel jonger) tot 80 jaar is er voor elk wat wils. Als beginner en gevorderde kun je op verschillende niveaus les nemen. Kijk maar in de kolom ik neem les. Als je jezelf echt een goed zeiler wilt worden, moet je lekker vaak het water op gaan! Kijk daarom ook in de kolom ik zeil. Vind je trainen en (wedstrijd)zeilen leuk, ga dan naar de kolom ik train. Je moet dan al wel een diploma jeugdzeilen 3 of zwaardboot 3 hebben.

Buiten dat kun je ook mee doen aan onze clubwedstrijden op de 2e zondag van de maand.  

De kosten:

*Voor de lessende Optimist zeiler die op jeugdzeilen 1, 2 of 3 zitten en Splash Blue zeilers die op zwaardboot 2 of 3 zitten, bedragen de kosten voor een heel pakket € 140 per jaar. Dit is exclusief het verplichte lidmaatschap. Je volgt dan de lessen en je kunt mee doen aan de Opti-games, de zaterdagmiddag club en/of de clubwedstrijden.

*De Splash Blue zeiler die op zwaardboot 1 zit, betaalt € 85, – . Zodra je mee kunt doen aan bijvoorbeeld de zaterdagmiddagclub plussen we op.

*Als je jeugdzeilen 3 of zwaardboot 3 hebt afgerond, kun je natuurlijk mee doen aan de zaterdagmiddag-club. De kosten bedragen dan € 25 voor de hele serie. Sterker dit jaar mag je als niet lid bent ook mee doen. De kosten bedragen dan € 35, –. Wil je een keer een vriendje meenemen die een boot heeft en kan zeilen (boot- en watervrij is),  meldt dat even.

*De kosten voor de voor de Optimisten wedstrijdtraining bedragen € 140 per jaar. Deelname aan de clubwedstrijden en de zaterdagmiddag club zijn daarbij in begrepen.

*De kosten voor de wedstrijdtraining Splash Blue en Red bedragen per training € 10,-.  Aan het eind van het jaar rekenen we af.

*De kennismakingslessen kielboot voor volwassenen kosten €70,- . (Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging).

*De lessen voor volwassenen in de Splash/Laser kosten €50,- .

*Heb je geen boot maar wil je wel graag meedoen dan kun je een optimist of een Splash in bruikleen krijgen. De kosten voor een optimist bedragen dan €150,- voor het hele zeil seizoen. Je kunt dan de boot tijdens de lessen, de zaterdagmiddag club  en de Opti-games gebruiken. Bruikleen per les kan ook  voor €15,- .

De kosten voor een Splash zijn €20,- per keer.  

Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, is het handig om dit ieder geval een week voor de tijd aan te geven bij  Menno Muller. Mail naar materiaal@zvbelterwiede.nl. Let op er is een beperkt aantal boten beschikbaar.


Hoe meld je je aan?

Alle groepen zitten vol voor dit seizoen. Het is helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de CWO lessen (jeugd) in 2021!!

Als je al lid bent, volstaat een melding in de whatsapp groep Optimisten of een mail naar jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl. Vermeld duidelijk je naam en leeftijd en het pakket c.q. de cursus die je kiest.

Ben je nog geen lid vul het onderstaande desbetreffende inschrijfformulier in, en mail het naar jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl.

Voor de lessen voor volwassenen mail dan even naar volwassenzeilen@zvbelterwiede.nl dat je weer mee wilt doen. Ben je nog geen lid, vul dan het onderstaande desbetreffende inschrijfformulier in, en mail het naar volwassenzeilen@zvbelterwiede.nl


Voor iedereen die het naadje van de kous wil weten

Check de onderstaande pagina’s over de verschillende groepen.

Ik neem les (CWO lessen)

Het ik zeil programma (samen lekker zeilen)

Ik train (wedstrijdtraining Optimist & Splash)

Zeillessen Volwassenen

Algemene informatie m.b.t. de zeillessen:

Opleiding zeilinstructeurs ZV Belterwiede

Algemene introductie cwo zeillessen bij ZVB.