De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Wedstrijdtraining 2020

Heb je je CWO 3 diploma behaald, dan kun je meedoen met de vervolgtraining in de Optimist of Splash. De trainingen, beter bekend als wedstrijdtrainingen, vinden plaats op vrijdagmiddag/avond van 17.30 – 20.00 uur voor de Splash. En op Zondag voor de Optimisten (tijden volgen nog)

Optimist

Heb je je Jeugdzeilen 3 diploma behaald of is je niveau vergelijkbaar, dan kun je meedoen met de Optimist wedstrijdtrainingen. We leren bijvoorbeeld hoe je snelheid in de boot krijgt, de rolltack, boeien ronden, starten, vlagen opvangen en tactiek. Verder doen we estafettes, spelletjes, wedstrijdjes of zeilen we ineens zonder roer. Je hoeft echt geen fanatieke wedstrijdzeiler te zijn. Als je zeilen leuk vindt en je er beter in wilt worden, kom dan lekker met ons meedoen.

Dit jaar trainen we op de zondag. Verder staan de Clubwedstrijden, OptiFun en een gezamenlijke Combi op het programma. We nemen dan ook  een RIB mee zodat de trainers jullie ook op het water kunnen begeleiden en we proberen het vervoer van de boten gezamenlijk te regelen.

IVM het Coronacrisis is de afgegeven planning niet meer geldig voor de actuele planning zie de ZVB kalender pagina.

De trainingen vinden op de zondagochtend (10:00-12.00) plaats.

Splash

De Splash wedstrijdtraining is voor iedereen die Zwaardboot 3 heeft afgerond of een vergelijkbaar niveau heeft. Heb je geen Zwaardboot 3, maar wil je wel meedoen, neem dan even contact op.

We hebben de clubwedstrijden opgenomen in het programma omdat we willen stimuleren dat iedereen meedoet.

Op 30 en 31 mei gaan we met zoveel mogelijk ZVB zeilers naar de eerste Combi.

IVM het Coronacrisis is de afgegeven planning niet meer geldig voor de actuele planning zie de ZVB kalender pagina.

De trainingen vinden op de zaterdagmiddag (13.00-15.30) plaats.

De eerste start van de clubwedstrijd is om 10.30 uur.

Meer informatie? Neem dan even contact op via onderstaand mailadres. Als je mee wilt doen, vul dan het onderstaande inschrijfformulier in en mail het naar: jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl