Zeillessen volwassenen

Ook komend jaar staan er weer zeillessen voor volwassenen op het programma. We hebben besloten de beginnerslessen in de Splash / Laser te laten vervallen. Dit betekent dat we in 2019 het volgende aanbod voor volwassenen hebben:

Kielboot lessen – Beginners

Iedereen die wil leren zeilen, kan meedoen met onze beginners-zeillessen in een 16m2 (kielboot). Je zit met maximaal 4 personen en een instructeur in een boot.  In 4 lessen van 2,5 uur leer je de beginselen van het zeilen. Uiteraard zit je zelf zo veel mogelijk aan het roer of aan de fok.

Data en tijden:

  • Boot 1: zaterdag 6 april, 13 april, 11 mei en 15 juni. Tijd: 13.30 – 16.00 uur
  • Boot 2: zondag 7 april, 21 april, 2 juni, en 7 juli. Tijd: 9.30 – 12.00 uur
  • Boot 3: zondag 19 mei, 26 mei, 2 juni, en 7 juli. Tijd: 9.30 – 12.00 uur

De kosten bedragen €70,- voor leden en €90,- voor niet-leden. Dit is inclusief de huur van de boot.

Er wordt gezeild op het Belterwiede. We starten vanuit “Camping aan ’t Wiede”, Veneweg 247, te Wanneperveen.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Eventueel heeft de vereniging zwemvesten beschikbaar.

Inschrijven voor de zeillessen is slechts mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Dit kunt u mailen naar jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl. Bij overinschrijving is de volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier bepalend.


Splash / Laser training – Gevorderden

Voor iedereen die al (een beetje) kan zeilen en bovendien niet bang is een nat pak te halen, is er de Splash/Laser training. Je gaat lekker zeilen. De trainer is beschikbaar voor vragen en geeft tips. De inhoud van het programma wordt in overleg met de deelnemers bepaald. Er wordt gedifferentieerd om tegemoet te komen aan de wensen en de zeilervaring van de deelnemers.

Data en tijden:

  • Data: 18 mei, 15 juni, 6 juli, 14 sept en 21 sept.
  • De lessen vinden plaats op zaterdag van 14.30 – 17.00 uur.

De kosten bedragen €50,-. Dit is exclusief het lidmaatschap.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Eventueel heeft de vereniging een zwemvest beschikbaar.

Je moet zelf voor een boot zorgen. Er zijn enkele Splashes en Lasers te huur voor €20,- per les. Neem voor een Splash contact op met Ileine Evers (telefoon 06-41274749 of e-mail: jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl) en voor een Laser met Ed Scholing (telefoon 06-18465319 of e-mail: info@scholingwatersport.nl).

Inschrijven voor de zeillessen is slechts mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Dit kunt u mailen naar jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl.