De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Zeillessen volwassenen

In 2020 hebben we het volgende aanbod voor volwassenen: 

Kielboot lessen

Iedereen die wil leren zeilen, kan meedoen met onze beginners-zeillessen in een 16m2 (kielboot). Je zit met ongeveer 3 personen en een instructeur in een boot.  In 4 lessen van 2,5 uur leer je de beginselen van het zeilen. Uiteraard zit je zelf zo veel mogelijk aan het roer of bedien je de fok.

Heb je vorig jaar al meegedaan en wil je er graag mee verder, schrijf je dan gewoon weer in. We gaan proberen een gevorderden groep samen te stellen. En anders zal de instructeur zoveel mogelijk aansluiten bij ieders niveau. 

Data en tijden:

IVM het Coronacrisis is de afgegeven planning niet meer geldig voor de actuele planning zie de ZVB kalender pagina.

Er wordt gezeild op het Belterwiede. We starten vanuit “Camping aan ’t Wiede”, Veneweg 247, te Wanneperveen.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Eventueel heeft de vereniging zwemvesten beschikbaar.

Inschrijven voor de zeillessen is slechts mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier (deze komt zsm beschikbaar). Dit kunt u mailen naar jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl. Bij overinschrijving is de volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier bepalend.

 


Splash / Laser training – Gevorderden

Voor iedereen die al (een beetje) kan zeilen en bovendien niet bang is een nat pak te halen, is er de Splash/Laser training. Je gaat lekker zeilen. De trainer is beschikbaar voor vragen en geeft tips. De inhoud van het programma wordt in overleg met de deelnemers bepaald.

Data en tijden

IVM het Coronacrisis is de afgegeven planning niet meer geldig voor de actuele planning zie de ZVB kalender pagina.

De trainingen vinden op de zaterdagochtend (10:00-12.00) plaats.

Je moet zelf voor een boot zorgen. Er zijn eventueel enkele Splashes en Lasers te huur voor €20,- per les.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Eventueel heeft de vereniging een zwemvest beschikbaar.

Je moet zelf voor een boot zorgen. Er zijn enkele Splashes en Lasers te huur voor €20,- per les. Neem voor een Splash contact op met Ileine Evers (telefoon 06-41274749 of e-mail: jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl) en voor een Laser met Ed Scholing (telefoon 06-18465319 of e-mail: info@scholingwatersport.nl).

Inschrijven voor de zeillessen is slechts mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Dit kunt u mailen naar jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl.