De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

ONK Olympiajol 2023

Van 1 t/m 3 sept vond het ONK Olympiajol 2023 plaats op de Beulaker. Bij gebrek aan wind kon er helaas alleen op vrijdag 2 wedstrijden uitgevaren worden (zie ook uitslag ONK Olympiajol), Dit was helaas onvoldoende voor een geldig kampioenschap. Besloten is om ipv de Biercup een vervangend ONK te organiseren, zodat er wel een kampioen 2023 gekroond kan worden.

Zie ook www.olympiajol.nl

Zie ook Steenwijker – en Meppeler Courant


Van 1 t/m 3 september 2023 organiseert ZV Belterwiede het ONK Olympiajol 2023. Inschrijven voor dit ONK kan op de website van de Klasseorganisatie, www.olympiajol.nl. Daar zijn ook de aankondiging, wedstrijdbepalingen en andere documenten te vinden.

Het programma en de logistieke organisatie zijn hieronder te downloaden.