De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Nieuwsflits 1 juni  2022

We zoeken dringend vrijwilligers.

De afgelopen weken was ik in Groot-Brittannië. Op familiebezoek in London. Leuk was het korte uitstapje naar het  mooi kustplaatsje Ilfracombe in Devon. Op zoek naar een plek om een hapje te eten, kwamen we langs het pand van the Ilfracombe Yacht Club. De zeilclub zit in een gewoon huis aan een voor ons zo typisch Engels haventje.

Op de ramen naast de toegangsdeur hing een dringende oproep voor the Queen‘s  Platinum Jubilee Celebrations on the 2nd-3rd-4th of June en hun jaarlijks topevenement the Round Lundy Race.  Dit evenement houden ze dit jaar  voor de 60e keer. Twee simpele briefjes met dringende teksten op twee gewone ramen. We zoeken dringend vrijwilligers.

Nog even en dan kunnen ook wij aan de bak. Op 11 en 12 juni houden we de Red Cup gecombineerd met de Clubwedstrijden. De week erop, 18 en 19 juni, zijn we gastheer voor de Combi Noord, het jeugdevenement. Jullie mogen tien keer raden. Als we twee gewone ramen hadden, hing ik ze op;  twee simpele briefjes met de tekst

We zoeken dringend vrijwilligers”.

Onze wedstrijdleider is al een paar weken druk met deze evenementen. Echter het lukt nog niet om de bezetting rond te krijgen. Voor beide evenementen komen we nog mensen tekort. Kom helpen !!!!  Al is het maar voor 1 dag. Samen zijn we sterk hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.

Mail Dirk even om te vertellen dat je mee doet. Mail naar  wedstrijdzeilen@zvbelterwiede.nl of app hem op : 06 52569001 .

NB .  Zo’n Engelse Yacht Club lijkt heel gewoon en is toch heel anders , dan wij gewend zijn. Kijk maar eens op hun website www.ilfracombeyachtclub.co.uk . Bedenk wel. Het plaatsje telt 15.000 inwoners inclusief de omliggende dorpen.