De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Verslag Clubwedstrijd augustus 16M2

Beste mede Belter- 16m2 zeilers,

Wát een dag hè?! Niet alleen wind, maar ook zon en een heerlijke temperatuur.

Met dit keer een internationaal team van vrijwilligers kregen de 5 kwadraten onder de bezielende leiding van Jan-Rein deze zondag 4 fantastische wedstrijden voorgeschoteld.Met een ideaal kruisrak over de volle lengte van het 2e meer konden we ons hart ophalen.Dit keer een op-en-neer baan met voor-de-wind finishen, dat hadden we nog niet eerder gehad, en close was het een aantal keren!

Welkom team Paul in de 4284! Jullie zaten er gelijk goed bij! En hoewel de stand het niet zou vermoeden, werd er door jullie sterk gestart en bleven jullie knap dichtbij! En dat voor het eerst in de kwadraat, knap hoor!

Met name bij de eerste 3 kwadraten werd regelmatig stuivertje gewisseld, even te laat reageren op een shift werd onmiddelijk afgestraft, lag je één, dan gelijk moest je er toch weer 2 voor je dulden, tjongejonge.

Met in vlagen volop trapezeweer en alle gewicht buitenboord wil ik toch een groot compliment maken aan team Bralten.Door omstandigheden zat trapezewerk er bij Sonja niet in en was het door het vlagerige weer hard werken, daarom voor Sonja en Gerard een groot compliment; fantastisch gezeild!

Met behoorlijk wat afzeggingen als gevolg van vakantie en evenementen elders (de Niwa in Nieuwkoop werd ook gezeild dit weekend) waren we toch met 5 kwadraten en waren we mooi aan elkaar gewaagd.

De clubwedstrijden in september beloofd daarom een mooi groot veld waar we ons weer geweldig op verheugen, de opmaat voor de WiedeBokaal, later in september.

Dankjewel aan alle vrijwilligers die weer vanouds met boeien hebben lopen slepen; een volledig nieuw team, geweldig, dankjewel!

Bijgevoegd weer de stand in de Blauwe Hand Cup waarin Harrie en Martin sterk naar boven opschuiven.

We zien elkaar met de volgende clubwedstrijden op zondag 10 september!

Uitslag clubwedstrijd augustus