De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

12 uurs Belterwiede

Oude tijden herleven! Zaterdag 16 juli wordt er (weer) een 12 uurs gezellige “duurproef” georganiseerd. Je start zaterdagavond 16 juli om 20.00 uur. De finish is zondagmorgen om 08.00 uur. Vanwege de veiligheid vaar je in een 2-mans boot. Alleen in een Splash is een iets te risicovolle opgave. De organisatoren gaan er vanuit dat je voldoende zelfredzaam bent. Er is een eenvoudige baan uitgelegd. Kortom je hebt je diploma CWO 3 en één persoon in de boot mag zich volwassen noemen. Je kunt je opgeven bij 12uursbelterwiede@gmail.com . Als je nog vragen hebt, kun je die via het zelfde adres stellen. De 12 uursrace wordt georganiseerd door een groep enthousiaste watersporters, en is geen activiteit van ZV Belterwiede.