De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

1e Clubwedstrijd 2024

Komende zondag, 28 april, is onze 1e clubwedstrijd. Bij sommige zeilers bouwt zich al een gezond spanning op. Sommige ouderen onder ons hebben namelijk nog geen meter gevaren. Ik zou zeggen, bestrijdt de spoken. Zondag wordt het prima weer.

Trouwens vooral bij de 16M2 zeilers gonst het. Mogelijke verschijnen er 2 “nieuwe” boten aan de startlijn. Wel ingelichte kringen beweren dat 1 “nieuwe” boot getuned en deze keer bemand zal worden door een DM. Ja zeker een Deutsche Meister. Weliswaar een DM in de Olympiajol, maar toch. Onze BK-ers, Belterkampioenen Jan en Miriam, mogen wel oppassen.

Dit jaar vaart de jeugd ook weer met de clubwedstrijden mee. De CWO 3 groep en de wedstrijdgroep Splash en Optimist doen op het grote meer mee. Dit jaar gaat een nieuw begeleidingsteam bestaande uit Max Harder en Anne-Meike van Esseveld dit jaar proberen er een leuk en nuttig feest van te maken. Bij de de eerste clubwedstrijd op de grote baan, de volgende wedstrijden op het kleine meer (voor de Opti’s van CWO 1 en 2).