De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Zeilweek 2022

Wat is er nou leuker dan lekker zeilen met z’n allen in de vakantie? Daarom wordt ook dit jaar de zeilweek weer georganiseerd! Deze vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie (noord), van 18 t/m 22 juli. Overdag zijn we gezellig op het water, ’s avonds ben je thuis.  

Tijdens deze week zullen er op maandag t/m donderdag ’s ochtends lessen zijn, waarna er in de middag spelletjes en andere activiteiten zullen plaats vinden. Deze dagen zullen plaatsvinden van 10 tot ongeveer 15 uur. Op vrijdag wordt er een grote activiteit georganiseerd en zullen we ook samen gaan eten, deze dag zijn we dus later klaar.

  

Kosten voor de hele week zijn €125,-. Mocht je een Optimist of Splash willen huren, geef dit dan bij de opgave aan en houd er rekening mee dat er hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden. Verder zijn deze boten niet onbeperkt beschikbaar, en hiervoor geldt op is op.

De zeilweek is natuurlijk bedoelt voor de zeilers van de ZVB, maar mocht je nou willen kennismaken met zeilen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

Opgeven kan via WhatsApp bij Britt Wolters (nummer is te vinden in de ouders appgroep of kan je vragen aan de instructeurs), of via de mail (jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl). Kleine disclaimer, het gaat alleen door bij genoeg animo, dus geef je allemaal op!