De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Aankondiging clubwedstrijd 13 september

De weersverwachting voor zondag is top; windkracht 3 bft. tot 4 bft. met zon. Dit zijn precies de voorwaarden om er een fijne clubwedstrijd van te maken. De eerste start is om 10.30 uur. Het palaver voor de jeugd is om 09.30 uur op het trekkersveld.

Inschrijven kun je op het trekkersveld ( zie de plattegrond) tussen 09.00 uur en 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor de volwassenen € 15,- per boot. Niet leden betalen € 5,- meer. Voor de jeugd (Optimisten & Splash Blue) zijn de kosten al verrekend.

De uitnodiging geldt voor de Optimist, Splash Blue en Red, Laser, O-jol en 16 M2. In verband met de corona is de walorganisatie aangepast. Neem daar a.u.b. kennis van op onze website www.zvbelterwiede.nl .

De wedstrijdleider, hoopt / verwacht ten minste 4 wedstrijden te kunnen varen. Er is geen lunchpauze. Je moet dus voldoende eten en drinken meenemen. De baan wordt bepaald aan de hand van de wind en de waterplanten. Het is het streven om omstreeks 15.00 uur klaar te zijn. De wedstrijdbepalingen, zoals je die op onze website onder het kopje wedstrijden/documenten aantreft, zijn leidend.

De Optimist groen zeilers zeilen hun eigen baan op het kleine meer. Zij starten iets later.

Dit is de derde clubwedstrijd. Aan het eind van de dag weten we wie dit jaar de clubkampioenen zijn.

Veel plezier allemaal. Houdt afstand en blijf gezond.

De wedstrijdcommissie.