De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

UPDATE (24 maart 2020): Gevolgen coronavirus voor bijeenkomsten en activiteiten ZV Belterwiede

Aan de leden van de Zeilvereniging Belterwiede.

Beste mensen,

De ontwikkelingen rond het Coronavirus volgen zich de snel op. De Nederlandse regering heeft tal van maatregelen genomen om de verspreiding van het virus af te remmen.

Dit heeft tot gevolg dat alle activiteiten (gepland voor 1 juni) uitgesteld en/of afgelast worden, tot een nader te bepalen datum. Zodra er van Rijkswege meer bekend is over de periode na 1 juni, zullen wij jullie informeren over de voortgang van onze activiteiten. Achter de schermen zijn we wel volop bezig met de voorbereiding voor de rest van het seizoen. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de van Rijkswege aangegeven regels.

Nadrukkelijk vragen we wel iedereen zich in te schrijven voor de lessen en trainingen . Dit in verband met de voorbereidingen. We zijn druk bezig om de groepen in te delen, roosters te maken voor de trainers enz., maar daarvoor hebben we wel jullie inschrijving nodig. Zodra de belemmeringen opgeheven worden, kunnen we dan snel schakelen. De financiële verrekening volgt later. Vanzelfsprekend houden daarbij rekeningen met het eventueel niet door gaan van  lessen en trainingen.

Voor de wedstrijden gelden de gebruikelijk procedures. De inschrijvingen starten na het verschijnen van de aankondiging en de wedstrijdbepalingen.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Blijf gezond en blijf thuis.

Vriendelijke groet,

Jan van Esseveld

Voorzitter                          voorzitter@zvbelterwiede.nl