Combi Belterwiede 2017

foto : Luwe Stroosma

Afgelopen weekend was het een geweldig zeilfeest op de Belterwiede! Meer dan 100 (jeugd)boten hadden zich in geschreven voor de Combi! Verdeeld over de Optimisten (A, B en C), de Splash (A & B) en de laser 4.7. Onder prima (wind)condities werden mooie wedstrijden gevaren. Met hele mooie uitslagen van de ZVB zeilers. Alle zeilers hebben mooie resultaten neer gezet!

foto: Luwe Stroosma

Een aantal zeilers van de ZVB viel in de prijzen. Sebo Jan van der wal en Quinten Stienstra pakten beiden de 1e plek in resp. de Splash B en Optimisten C. Olaf ter Wal pakte de 4e plek bij de Optimisten B. We zijn trots als vereniging op al onze jeugdzeilers die in grote getale mee hebben gedaan met deze combi! Alle vrijwilligers bedankt voor het (wederom) mogelijk maken van een fantastisch evenement!
Voor de volledige uitslag van de combi zie Uitslagen combi Belterwiede!
Foto’s van het evenement zijn te vinden op onze foto pagina.

Comments are closed