Na één jaar zonder kamp, hebben wij besloten dat dit echt niet kan. Want wat is een zeilvereniging zonder zeilkamp?

Daarom zijn wij druk met het organiseren van het kamp 2017. Dit kamp is op donderdag 31 augustus t/m vrijdag 1 september. Het worden twee superleuke dagen waarin we natuurlijk gaan zeilen, maar ook veel andere leuke dingen gaan doen. Vind jij het leuk om mee te gaan, geef je dan snel op!

Zeilkamp in het kort:

Donderdagochtend 31 augustus verzamelen we om 09:30 bij de ark van de zeilvereniging. Daar zeggen we onze ouders gedag en vertrekken wij in de sleep naar camping d’Hof in Giethoorn. Vanuit daar ondernemen we verschillende activiteiten. Dit is ook de plek waar we ’s nachts in tenten blijven slapen. Vrijdagmiddag 1 september zullen we rond 16:00 weer terug zijn bij de zeilvereniging.

De kosten zullen rond de €25,- zijn. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen. U krijgt later bericht over de manier van betaling.

Zeilkamp

Wil jij met ons mee? Geef je dan op! Download het opgaveformulier vul h’m in en mail deze naar zeilkamp.zvb@gmail.com. Bij vragen kunt u ook dit mailadres mailen.

Omdat wij graag willen weten hoeveel kinderen er mee gaan, willen wij jullie vragen je voor 1 juli op te geven.

Omdat wij zullen slapen in tenten, hebben wij de vraag wie er allemaal een tent heeft. Ook dit kunnen jullie invullen op het opgaveformulier.

Wij hopen jullie bij het kamp te zien.

Met sportieve groet,

Anne-Meike, Sebo Jan en Britt.

Comments are closed