Bemanning

Regelmatig komt het voor de mensen in het bezit zijn van een zeilboot, graag mee willen doen met een wedstrijd maar niet beschikken over een bemanning en omgekeerd zijn er ook mensen die graag eens willen bemannen. Daarom is het idee ontstaan om een pagina op te zetten waar zeilers die bemanning zoeken of mensen die graag eens willen bemannen bij een wedstrijd met elkaar in contact kunnen komen.

Wil je een bericht plaatsen op deze pagina mail dan de informatie naar Webmaster@ZVBelterwiede en je bericht wordt geplaatst.

========

Geachte 16m2 zeilers.

Ik ben een fanatieke zeiler ( 43 jr ) die ongeveer 20 jaar geleden veel wedstrijd heeft gevaren met een 16 m2. De jaren daarna altijd gezeild met o.a. catamarans, jacht 10.10 mtr, jacht 8.15 mtr Ronde om Texel, 24 uur race IJsselmeer etc.   Maar na al die jaren kruipt het bloed waar het niet gaan kan dus:   Zeilen op een 16 m2 als bemanning of als stuurman. Heeft u interesse laat dan iets van je horen.

Groet,   Wouter Lotterman 06-22900973 b.lotterman@home.nl

=========

Binnen de 16m2 klasse is een lijst beschikbaar met mensen die wel eens willen bemannen. Wil je graag op de lijst of weten wie er op de lijst staat neem dan contact op met jgdijkstra@kpnmail.nl