De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Jaarvergadering Regioteam Overijssel en Noordoostpolder

Beste mensen,

Namens het Regioteam nodig ik jullie uit voor de jaarvergadering. De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 7 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur. We zijn te gast bij de Deventer Kanovereniging, Gashavenstraat 9, 7418 AL Deventer. Je kunt hier niet parkeren.

Parkeren kan wel op een gloednieuwe parkeerplaats aan de Zutphenseweg 6. Je rijdt door naar achter, richting de dijk. Dit is nog onzichtbaar op google maps, locatie 52.24275841738243, 6.167123251552596).  Dan lopend door een halfopen hek ofwel de zijingang van DKV terrein. De ingang van het gebouw aan de voorzijde Gashavenstraat 9.

Wij hopen jullie allemaal op de jaarvergadering te mogen begroeten. Bijgesloten (hieronder te downloaden) zijn vier vergaderstukken. Na afloop is er nog even tijd voor een drankje.

Met vriendelijke groet namens het hele Regioteam,

Jan van Esseveld

Regiovertegenwoordiger Overijssel en Noordoostpolder

———–

Het Regioteam dient de belangen van de aangesloten verenigingen. Het Regioteam draagt consequent uit dat het vaarwater schoon, toegankelijk en veilig moet zijn. Hierbij zoekt het Regioteam de samenwerking met andere partijen. We nemen daarbij soms het initiatief. Waar nodig / wenselijk benaderen wij de lokale pers.

Op de jaarvergadering gaan we na of het Regioteam de goede keuzes gemaakt heeft en inventariseren we de wensen van de verenigingen. De uitkomst wordt vastgelegd in het werkplan van het Regioteam.