De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Maarten Versluis deed echt mee op de IDM.

Afgelopen woensdag 14 juli zijn drie ZVB-ers, vertrokken naar de IDM. De Internationale Deutsche Meisterschaft voor de Olympiajol. Dit jaar werd hij niet alt te ver van Nederland gehouden in Bad Zwischenhahn. Gepland stonden 11 Wettfahrten. Uiteindelijk zijn er tussen de vele windschiftingen en windflauwtes en de veel gehanteerde zwarte vlag door 8 wedstrijden gehouden.

Gaande weg werd duidelijk dat Maarten Versluis in grote vorm verkeerde. Stap voor stap klom Maarten in de ranglijst omhoog om uiteindelijk op de 4e plaats te eindigen. Een topprestatie in dit ijzersterke deelnemersveld met zo´n beetje alle Duitse en Nederlandse kampioenen bij elkaar. Goran Freise wist zondag in de laatste wedstrijd de serie naar zich toe te trekken en is daarmee Deutsche Meister. Jaap Lijkendijk en Jan-Allen Broersma werden respectievelijk 55 en 66.

Maarten van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.