De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Nieuwsflits 2 april

Aan de leden van de Zeilvereniging Belterwiede

Velen van ons staan te trappelen om het water op te gaan. Het seizoen 2021 staat immers voor de deur. Helaas hebben nog steeds met het Corona virus te maken. Dit beïnvloedt wat we allemaal kunnen doen.  In de Nieuwsflits van 2 april hebben we de zaken op een rij gezet. Je treft er informatie aan over de lessen en trainingen, de geplande clubwedstrijd van 11 april en de nieuwe wedstrijdregels. Kortom het is verstandig om de (onderstaande) Nieuwsflits goed te lezen.

Veel plezier allemaal op en rond het water. Houdt rekening met elkaar en probeer gezond te blijven. Hopelijk gauw tot ziens.

Namens het bestuur,

Jan van Esseveld 

voorzitter@zvbelterwiede.nl