De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Regels voor Wedstrijdzeilen 2021 – 2024

Goed voorbereid het (wedstrijd) water op? Het nieuwe Regelboek voor wedstrijdzeilen (2021-2024) is uit. Hier staan alle regels in mbt het wedstrijdzeilen, deze worden elke 4 jaar (her)beoordeeld en zo nodig aangepast en/of aangevuld.

Voor deze periode zijn er aardig wat wijzigingen. In het document regelboek-eng-nl-watersportverbond.pdf staan de wijzigingen aangegeven t.o.v. de vorige periode (2016 – 2020). De wijziging staan aangegeven d.m.v. een verticale streep achter de Engelse tekst. Wijziging die alleen op/in Nederland van toepassing zijn, zijn aangegeven met het logo van het watersportverbond. NB Fouten in de Nederlandse vertaling zullen geen grond voor verhaal vormen.

Het nieuwe regelboek is HIER via het watersportverbond te bestellen.

Ook zijn hier o.a. de wedstrijdregels poster en het regelschrift (beknopte uitgave van het regelboek) te bestellen.