De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

ZVB jeugd timmert hard aan de weg!

Het seizoen is dan wel voor de meesten over maar voor een aantal diehards gaat het nog steeds door. Hard werken dus! Als het harde werken (naast de lol) ook nog eens beloond wordt met een selectie! Maud Lodewijk en Olaf ter Wal zijn 2 van die (jeugd) zvb toppers. Maud is geselecteerd voor het NTT (Nationaal Training Teams) in de 29’er (samen met haar zeil partner Marlies Schouten). Ook Olaf ter Wal gaat super goed, hij is geselecteerd voor de kernploeg van de OCN (optimisten club Nederland). Wij feliciteren ze dan ook van harte met hun prestaties en selectie. Hier onder stellen ze zich even voor.

Hoi Ik ben Maud Lodewijk. Lid van de ZVB en KWS,  en ik zeil al een heel wat jaren. Vorig jaar ben ik samen met Marlies Schouten overgestapt naar de 29er en we hebben een super gaaf jaar gehad! Heel veel geleerd en taakgericht getraind met prachtig resultaat. We hebben op veel plekken in Europa mogen zeilen, en als toppunt  dat Marlies en ik ons op de DYR geselecteerd hebben als 1ste meisjesteam voor het ISAF JWK in Polen, Gdynia waar we 9de van de wereld zijn geworden!
Nu zijn de laatste najaar selectiewedstrijden geweest en hebben Marlies en ik ons opnieuw gekwalificeerd als eerste meisjes team voor het NTT ( NationaalTraining Team). Vind je het leuk om meer te zien, bekijk dan ons instagram account: team_marmau
Groetjes Maud Lodewijk

Maud Lodewijk 29er

Olaf ter Wal zeilt bij de intensieve groep van JWZ (Jeugd wedstrijd zeilen) en is lid van de ZVB. Olaf vaart nu 2 jaar bij de intensieve groep van JWZ. Hij vind de training leuk en leert veel in een korte tijd. Bij de A B selectie wedstrijden is hij geselecteerd voor de OCN kernploeg!

Olaf ter Wal