De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Wiedebokaal 2019

28 en 29 september wordt wederom gestreden om de Wiedebokaal, georganiseerd door zv Belterwiede! Een oergezellig evenement op één van de mooiste plekjes van Nederland. Dit 16m2 evenement is ook toegankelijk voor andere klassen (min 5 inschrijvingen).

Inschrijven voor dit evenement kan HIER.

Betalen kan bij de aanmelding op de eerste wedstrijddag in het paviljoen Veneweg 247 te Wanneperveen. Bij de aanmelding bestaat tevens de mogelijkheid om een arrangement te boeken om deel te nemen aan het lunchbuffet en diner (BBQ) op zaterdag en het lunchbuffet op zondag.

Aanvullende informatie en de officiële wedstrijdaankondiging zijn hier onder te downloaden

*** Er is een 16m2 zeiler die nog opzoek is naar een fokkenist (bij voorkeur een jeugdig persoon). Voor het hele evenement. Heb je tijd en zin neem dan even contact op met Peter via de mail MEA-info@gmx.net .***

.