Ouders infodag + 1e (droge)les + kledingbeurs

Wanneer: 31 maart
Aanvang: 11.00 tot ongeveer 13.00 uur Locatie: Paviljoen aan ’t Wiede te Wanneperveen

Over een week is het zover. Dan gaan we weer beginnen met onze trainingen. De droge les is een les waar we vooral bezig zijn om alle spullen van iedereen te controleren. Zijn de boten op orde en compleet en heeft iedereen de goede kleding die nodig is om de lessen te kunnen volgen. Dit is van groot belang om de week erop de les gelijk te kunnen starten.   Voor degene die een boot bij ons huurt is het fijn om te weten waar de boot ligt en waar je de spullen vandaan kunt halen om hem op te tuigen. 
Voor het eerst dit jaar hebben we een groepje met kinderen die jonger zijn dan 8 jaar. Deze groep noemen we (voorlopig) de mini’s. 


Onze kleding/materialen stand zal er ook weer staan van de Aqua shop uit Kampen. Mocht je wat nodig hebben, neem alsjeblieft contant geld mee. Na de instructie heb je de mogelijkheid om rond te kijken, wat te kopen en je kunt ook zelf je spullen aanbieden. Zorg dat er duidelijk een prijs op staat. 

Jeugdzeilen 1, 2,3 en mini’s (Optimist) 

Op deze dag ontvangt u informatie over de trainingen. Samen met u en de kinderen kijken we of de optimist aan de noodzakelijke basiseisen voldoet. Een boot die vorig jaar geschikt bevonden is voor Jeugdzeilen 1 is niet perse geschikt voor Jeugdzeilen 2. Indien de boten niet aan de basiseisen voldoen, kunnen we de kinderen bij de CWO lessen helaas niet het water op laten gaan. Dus iedereen moet zijn bootje meenemen.  Verder gaan we natuurlijk kennis met elkaar maken en de trainers ontmoeten die je gaan begeleiden dit seizoen. 


Zwaardboot 1/2/3

Iedereen die voor het eerst meedoet met onze Splash-lessen, neemt zijn boot mee. We gaan kijken of de boot compleet is en hoe je hem het best op kunt tuigen. Natuurlijk ga je ook kennis maken met de rest van de groep en de instructeurs.  Iedereen die vorig jaar ook al heeft meegedaan met de zeillessen, mag de boot thuis laten. Na de kennismaking hebben we een apart programma voor deze zeilers (samen met de wedstrijdgroep Optimist).

Wedstrijdgroep Optimist  Voor de wedstrijdgroep hebben we een apart programma. Jullie hoeven je boot niet mee te nemen. 

Comments are closed