De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Harry Gierveld Sneekweek kampioen

Het bestuur van ZV Belterwiede feliciteerd Harry Gierveld met het winnen van de Sneekweek 2010 in de Lark klasse.

Interview met Harry Gierveld nadat hij de Sneekweek heeft gewonnen.

Hoe blij kun je worden van een overwinning?
Heel blij, zo etaleerde Harry Gierveld (65) donderdagmiddag. Hij kon er een uur na de wedstrijd nog steeds niet bij dat hij bij zijn debuut op de Sneekweek in zijn eigenhandig gebouwde Lark gewonnen had.
Gierveld: “Ik was van plan voor de tweede plaats te gaan, vertellen ze me na de wedstrijd ineens dat ik het evenement gewonnen heb. Dat is toch fantastisch!” Gierveld eindigde dankzij zijn zege op de slotdag op gelijke hoogte met favoriet Johan Klaver, die teleurstellend vijfde finishte. Beide hadden twee eentjes op hun naam staan, het extra tweetje van Gierveld gaf uiteindelijk de doorslag.

Uitslag Lark klasse.