De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Opti kamp 2018

Dit Jaar hebben we weer een zeilkamp!!!

wij zijn  druk met het organiseren van het zeilkamp 2018. Dit kamp is op zaterdag 21 juli t/m zondag 22 juli. Het worden twee superleuke dagen waarin we natuurlijk gaan zeilen, maar ook veel andere leuke dingen gaan doen. Vind jij het leuk om mee te gaan, geef je dan snel op!

Het Zeilkamp in het kort:

Zaterdag 21 juli verzamelen we om 09:30 bij de ark van de zeilvereniging. Daar zeggen we onze ouders gedag en vertrekken wij in de sleep naar camping d’Hof in Giethoorn. Vanuit daar ondernemen we verschillende activiteiten. Dit is ook de plek waar we ’s nachts in tenten blijven slapen. zondagmiddag 22 juli zullen we rond 16:00 weer terug zijn bij de zeilvereniging.

De kosten zullen rond de €25,- zijn. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen. U krijgt later bericht over de manier van betaling.

Wil jij met ons mee? Geef je dan op! Vul het Opgaveformulier in en mail deze naar zeilkamp.zvb@gmail.com. Bij vragen kunt u ook dit mailadres mailen.

Omdat wij graag willen weten hoeveel kinderen er mee gaan, willen wij jullie vragen je voor 1 juni  op te geven.

Omdat wij zullen slapen in tenten, hebben wij de vraag wie er allemaal een tent heeft. Ook dit kunnen jullie invullen op het Opgaveformulier.

Wij hopen jullie bij het kamp te zien.

Met sportieve groet,

Anne-Meike, Brecht en Britt.