Splash/Laser zeillessen voor volwassenen

In 2018 starten we met zeillessen voor volwassenen in de Splash / Laser.
De zeillessen vinden op de zaterdag plaats van 14.30 -17.00 op de volgende data: 12 mei (droge les), 26 mei, 16 juni, 30 juni, 14 juli en 22 september. Er wordt gezeild op het Belterwiede. We starten vanuit “Camping aan ’t Wiede”, Veneweg 247, te Wanneperveen.
De kosten zijn €60,00. Dit bedrag is exclusief het lidmaatschap.

Voor wie?
Iedereen die wil leren zeilen, beter wil leren zeilen of zelfs de beginselen van het wedstrijdzeilen wil leren, is welkom. We gaan differentiëren in de zeillessen om tegemoet te komen aan de niveauverschillen en de verschillende doelen van deelnemers.
Indien er meerdere deelnemers zijn die nog nooit eerder gezeild hebben, kunnen we voor deze zeilers een extra les in een kielboot toevoegen om de beginselen van het zeilen te leren. Dit bekijken we als de deelnemers bekend zijn.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Eventueel heeft de vereniging enkele zwemvesten beschikbaar.

De deelnemers moeten zelf zorgen voor een boot. De vereniging beschikt over drie Splashes die te huur zijn voor €20,00 per les (dagdeel). Hiervoor kunt u contact opnemen met Ileine Evers (telefoon 06-41274749 of e-mail: jeugdzeilen@zvbelterwiede.nl). Verder heeft Ed Scholing enkele Lasers met Radiaalzeil (kleiner zeil) die ook voor €20,00 per les voor de training gehuurd kunnen worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ed Scholing (telefoon 06-18465319 of e-mail: info@scholingwatersport.nl).

Inschrijven voor de zeillessen is slechts mogelijk door middel van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Bij overinschrijving is de volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier bepalend. Het aanmeldingsformulier kunt u mailen naar Tjitske Hoekstra (tj.hoekstra@12move.nl). Hier kunt u ook terecht met vragen (telefoon 0522-257416).

Comments are closed