Jaarverslag 2017 van het Regioteam Overijssel

Het jaarverslag 2017 van het Regioteam Overijssel laat zien met welke onderwerpen het team mee bezig is geweest. Het Regioteam Overijssel bestaat uit 5 vrijwilligers. Zij behartigen namens de aangesloten verenigingen de belangen van de watersporter. Belangrijke thema’s zijn de bereikbaarheid en de veiligheid.

Jaarverslag Regioteam 2017

 

Het team heeft veel contact met Rijkswaterstaat, de Waterschappen en de Provincies. Daarbij werken zij graag samen met organisaties als de HISWA, Schuttevaer en andere bonden. In Nederland werken 16 van dergelijke teams. Daarmee is het Watersportverbond in bijna elke overleg vertegenwoordigd.

 

Zie ook : www.watersportverbond.nl/belangenbehartiging/

Lees of download hier het Jaarverslag 2017 van het Regioteam.

Comments are closed