De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

De droom wordt verwezenlijkt, ZV Belterwiede krijgt een eigen accommodatie

Tijdens de buitengewone ledenvergadering van 5 september hebben de aanwezige leden unaniem ingestemd met de aanschaf van een nieuw clubhuis. Bij de vergadering waren 40 stemgerechtigde leden aanwezig. Ook hadden een flink aantal leden een schriftelijke verklaring gestuurd.

De firma Post uit Marknesse gaat het drijvende clubhuis bouwen. Dit houdt in dat we hopelijk volgend seizoen in een nieuw clubhuis kunnen beginnen. Het nieuwe clubhuis zal beschikken over een eigen instructie ruimte en twee kleed/doucheruimtes. Verder krijgt het gebouw een opslagruimte voor de boeien en andere materialen, die voor wedstrijden en trainingen gebruikt worden. Het clubhuis zal ook toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Om de nieuwe accommodatie volledig gebruiksklaar te maken moet er nog veel werk verzet worden. O.a. steigers zullen aangepast worden, schilderwerk aan de binnenkant en andere kleine klussen. Het bestuur hoopt dan ook dat er veel vrijwilligers bereid zijn hun talenten deze winter of in het vroege voorjaar in te zetten. U kunt zich hiervoor aanmelden bij één van de bestuursleden. Als de leden er gezamenlijk de schouders onder zetten, kan er veel geld worden bespaard.

Namens het bestuur,
Karel Witteveen